Evenimente

Deane’s adună și distrează localnicii și turiștii care iubesc viața!

Printre piese de teatru jucate de actori celebri și concerte ale marilor voci românești, Deane’s este campionul distracției din acest oraș!

eyedrops

REZERVĂRI

Bilete online: Iabilet.ro

EYEDROPS • Lansare album: „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut.”

18 Mai 2023, ora: 20:00​​

„Venim la Brașov cu noul nostru album. El este povestea ultimilor noștri doi ani. Povestea unei găsiri și a unei superbe rătăciri. Nu, nu îl vom lansa pe CD, ci într-o formă despre care abia așteptăm să vă povestim. Albumul ăsta nu s-a născut la sală sau în studio. El a prins viață prin bucătării, mașini, popasuri, camere de hotel sau la noi în curte. Am învățat odată cu el ce îi trebuie și cum ne place să-l creștem, ce fel de album vrem să fie când o să fie mare. Încă puțin și vom putea să-l lăsăm singur pe-afară. Deschidem ușa pe 18 mai, la Deanes Pub.”

EYEDROPS și-a început povestea în 2012, cu piese în limba Engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau „Mai Stai”.
Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele EYEDROPS sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.
Pe 24 aprilie 2017, EYEDROPS au lansat primul lor album, intitulat „PREZENT”. Imediat după aceasta, trupa a lansat un nou concept de concert: Silent Concert – o premieră totală, un concept ce presupune un alt mod de a asimila experiența live și de a relaționa cu publicul. Cu această ocazie, în noiembrie 2017, formația Eyedrops a susținut un discurs în cadrul TEDx Sibiu, prezentându-și astfel noul concept.
În 2019, trupa EYEDROPS a anunțat începerea celui de-al doilea album – Albumul Fără Sfârșit – care va fi un lung șir de piese lansate pe măsură ce sunt compuse, și care se va întinde pe întreaga existență a trupei.

Un eveniment marca BandBook by Munteanu

Văzut de Criticeyez.com

REZERVĂRI

Bilete online: Iabilet.ro

Stand-up Comedy cu Tudor Costina "Ăsta-i Showbizu Baby"

21 Mai 2023, ora: 20:30​​

Salut Brașov!
În caz că mă știi și mă urmărești:
Te aștept cu mare drag la ultimul meu spectacol de stand-up comedy cu material nou nouț și te încurajez să îți inviți și prietenii dacă vrei să îi impresionezi cu cât de hipster și underground sunt gusturile tale în materie de comedie!
 
În caz că nu ai auzit de mine:
Numele meu este Tudor Costina, fac stand-up comedy de 5 ani, am apărut de multe ori la televizor la iUmor și Stand-up Revolution și am un special de stand-up comedy de o oră pe Youtube pe care îți recomand să îl vezi dacă vrei să îți faci o idee despre cum va fi show-ul ăsta!
Special-ul meu de stand-up comedy:  https://www.youtube.com/watch?v=UoiLEIV6D10